Fascinatie over High pressure tackers

Werk je nu betreffende lage druk tackers welke werken met maximaal 8 bar, geen probleem. Doordat een compressoren verder zijn uitgerust met twee koppelingen wegens maximaal 8 bar mag beetje bij beetje overgegaan worden tot een 22 bar High Pressure apparaten. Jouw antieke investeringen kunnen uiteraard niet verloren.  

Op deze plaats vindt u dan ook onze apparatuur welke bestemd zijn om in beton ofwel staal te schieten. We hebben hardware op gas en op lucht welke in staat zijn om pins in beton tot 60 Newton te schieten.

Voeg dit volgende telefoonnummer toe met een contactlijst aangaande jouw mobile en je kan het via WhatsApp nog sneller bereiken: 0615223400

Ernaast is een afwerking over de niet regelmatig heel wat mooier en lekkerder als een gewone spijker. Nieten ofwel krammen geraken veel gebruikt in de bouw en ruwbouw.

Hier kunt u een afwisseling vervaardigen uit de gespecialiseerde Nietapparaten. We hebben lichte nietapparaten geschikt voor folie tot de zware nietapparaten bestemd vanwege emballage, kozijnen en verdere.

Tackerplein is een websites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en andere professionele bedrijven die zich focussen op een bouw en afbouw in een breedste zin met dit woord.

Vanzelfsprekend levert Gereedschappelijk niet alleen die systemen maar ook een bijbehorende spijkers en het gas.

Doch zelfs voor constructies die immers mogelijk bestaan betreffende gas of website kruit, kan zijn 22 bar High Pressure betreffende Makita ons kostentechnisch praktisch alternatief. Zeker wanneer je terugrekent tot de prijs ieder schot.

Tackerplein is een online winkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en overige professionele bedrijven die zich richten op de bouw en afbouw in de breedste zin betreffende dit woord.

Minimaal drukverlies in slang. Langere slanglengtes tot 100 m geoorloofd, zodat niet zo dikwijls verplaatsen aangaande compressor.

Tackerplein is een sites winkel voor Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en verschillende professionele bedrijven welke zichzelf richten op een bouw en afbouw in een breedste zin aangaande dit woord.

Tackerplein levert naast al die beroemde zien tackers ook een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Coilnailers of rolnageltackers zijn bestemd teneinde produktie te vervaardigen, omdat jouw betreffende deze machines veel spijkers en repeterend kan schieten. Dat kan door de trekker over te halen of dmv een contact schot.

Uiteraard bezorgen we tevens alle toebehoren voor de tackers welke wij verkopen. We verkopen verbruiksmaterialen zoals spijkers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *